Events

title
causes

Prijava sudjelovanja

01

stu

Sažetak na hrvatskom/srodnim jezicima i engleskom jeziku, do 300 riječi (latinično pismo) potrebno je poslati elektronički.

Mrežna stranica

causes

Dostava rada

15

pro

Cjelovit rad potrebno je dostaviti do 25. veljače 2019. godine u obliku MS Word datoteke. Upute za pisanje rada možete preuzeti s linka: https://drive.google.com/file/d/1v1F0U42CmaVj5qReE1eu9RuhNcN8VpWD/view?usp=sharing

Mrežna stranica

causes

Kotizacija

01

velj

Kotizacija za sve sudionike (aktivne i pasivne) iznosi: 550,00 HRK (75 eura) i treba biti uplaćena do 1. travnja 2019. na račun Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti. Kotizacija uključuje publikaciju - zbornik, zajedničku večeru, osvježenje tijekom pauza, umjetnička događanja i potvrdu o sudjelovanju.

Osijek

causes

Smještaj

11

tra

Troškove putovanja i smještaja snose sami sudionici. Predlažemo da rezervirate smještaj u jednom od hotela ili pansiona koji su pripremili posebne popuste za sudionike Šestog međunarodnog simpozija glazbenih pedagoga. To su sljedeći hoteli: hotel Osijek - 4* (www.hotelosijek.hr), hotel Waldinger - 4* (www.waldinger.hr ), hotel Silver - 3* (www.hotel-silver.hr), hotel Millennium - 3* (www.hotel-millennium.hr) i Fitea pansion - 3* (www.fitea.hr). Za osiguravanje popusta u hotelu Osijek potrebno je popuniti prijavnicu i poslati je na mail adresu: info@hotelosijek.hr . Prijavnicu možete preuzeti ovdje: https://drive.google.com/file/d/1AQo5lDfmRDkXUSvMIz73yNPsyFP9i6eF/view?… . Za hotel Waldinger, nakon unosa željenih datuma boravka (preko web stranice hotela - www.waldinger.hr ) potrebno je upisati promo code "SGP19". Tada će se pojaviti cijene soba s posebnim popustima. Za ostale hotele potrebno je napomenuti da ste sudionik/sudionica Simpozija.

Osijek